PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Thursday, September 6, 2012

Setelah lama tidak MEMBERI

Bismillahirrahmanirrahim....

Lama dan terasa sangat lama. Aku mengambil masa untuk mengumpul kekuatan menulis semula. Selepas sedikit muhasabah. Aku merasa ada kurangnya dalam diri aku sejak beberapa bulan ini. ang kurang adalah kurangnya memberi. Memberi dari erti kata dari seluruh aspek. Baik material, ilmu mahupun sebagainya. Jadi insyaallah aku akan memulakan kembali menulis di sini. Moga ada manfaat buat aku kamu dan sekalian ummah...

Wallahualam....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang