PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Sunday, May 2, 2010

Di sebalik 1 MEI. RAHSIA MEREKA..

Ketibaan 1hb Mei amat dinanti-nantikan oleh semua pekerja awam dan swasta seluruh dunia. Tarikh lebih popular oleh kebanyakan orang sebagai tarikh Hari Pekerja kerana ia merupakan hari cuti bagi semua pekerja-pekerja yang ‘makan gaji’.

1 Mei juga adalah hari ‘kegusaran’ bagi sesetengah pemimpin kerajaan di mana-mana negara dunia kerana ia merupakan tarikh kebiasaan kesatuan-kesatuan sekerja melakukan mogok umum, bantahan, perhimpunan dan sebagainya. Maka tarikh 1 Mei bukanlah tarikh favourite bagi sesetengah pemimpin kerajaan.

Hubungkait 1hb Mei dan Yahudi

Terdapat banyak peristiwa sebenarnya yang berlaku pada 1hb Mei ini, tetapi artikel ini khusus untuk memilih peristiwa-peristiwa yang berkaitan Yahudi sahaja. Apabila kita membuat perkaitan fakta di situ akhirnya dapat disimpulkan rasionalnya 1hb Mei itu dipilih.
Ia bukanlah suatu maklumat baru tetapi penulis cuba memberi suatu perk

sambungan bacaan di : http://isiukm.blogspot.com/2010/05/hari-buruhapa-sebenarnya-yang-dirayakan.html

5 comments:

K2r~90 said...

lambang2 tiga segi+ mate tu ade dlm setiap cerite + filem2 yahudi termasuk dalam kartun2 adekah kite perasan selame ini taktik bagaiman yahudi cube cuci otak kanak2 kite..

budak comey said...

mmg pon... contoh filem yg mmg terang lg bsuluh bkaitan ngan illuminati n freemason ilh national treasure...

cuba phatikan pula duit RM5 yg latest...
phatikan btol2..
ad bntuk seolah2 yg mnrupai lmbg segitiga tuh...
ap motifnya?
wallahualam..

zam zam ala ka zam said...

org yahudi akan menggunakan strategi 3w yang utama
woman, wine & wealth. jika tidak dapat menundukkan umat Islam dgn 3w ini, yahudi akan menggunakan w terakhir iaitu war seperti yang terjadi di palestin, iraq dan lain² negara Islam.
amerika takut akan kebangkitan Islam yang akan muncul di negara² yang sedang membangun seperti di Malaysia.
cuba renungkan, kenapa GANGSTARZ dibiayai sebanyak USD100,000? siapa dalang disebalik pembiayaan tersebut? yang akhirnya merosakkan minda dan mentaliti org Melayu yang kian lalai dengan hiburan….
berhati-hatilah dengan perancangan zionis dan freemason!!!
kerana mereka tidak akan berpuashati dengan umat Islam selagi tidak mengikut jejak langkah mereka… nauzubillah
illuminati dan freemason kian merebak....

dato: sgt brinformasi...
budak comey: btol2.. sy bru perasan kwujudan sgitiga kat rm5 tu

Anonymous said...

oww... baru taw pasal 1 may ni.. ish2.. mmg diorg licik bab2 konspirasi ni erk.. ak pon baru tgok yg duit rm5 tu.. mmg ad gmbaran cam stgiga tu.. konspirasi btol..
so dato, jom kita pgi belasah diorg.. hahaha

Dato' Dr Ahmad said...

to all : maaf respon lambt. dah separuh mei pun. tu la memang diorang ni banyak konspirasi.hatta tentang pasukan bola sepak dunia pun diorang menyelinap masuk. kalau nak tau info lagi boleh melawat blog sahabat aku. rasydan rais. ada kat link sebelah ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang