PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Monday, January 21, 2013

Akhirnya Baitul Muslim terbina...

Bismillahirrahmanirrahim..

Alhamdulillah.. Pada tarikh 13.1.13 yang lalu aku telah selamat diijabkbulkan dengan isteri tercinta Aida Rahayu dengan sekali lafaz.Sudah genap 8 hari bergelar suami orang. Namun belum sempat lagi aku nak share apa2 tentang perkahwinan aku.

Untuk kali ni takde apa pun nak cerita. Just nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan2 dan saudara mara yang hadir ketika majlis berlangsung. Tidak dilupakan kepada yang dikejauhan namun tidak lokek memberi ucapan dan paling penting iringan doa yang diharap agar menambah lagi barakah di dalam perkahwinan kami ini

Sedikit gambar untuk tatapan pembaca blog aku.

Nasib baik aku tinggi sikit. Baru nampak secocok. haha

Antara sunnah yang aku cuba lakukan

Hijau itu indah. Hijau itu PAS. haha

Sebahagian famili besar aku yang sempat bergambar


Orang candid. Nampak macam sweet la pulak. kahkah

Sekian sahaja dari aku kali ini. Doakan kami semoga berbahagia hingga ke syurga.

Moga Allah Redha



4 comments:

fatienwm said...

Congratulatio. Mmg gmbr black and white tu sweet. Moga makin hijau negara kita nnt. ;)

fatienwm said...

Congratulatio. Mmg gmbr black and white tu sweet. Moga makin hijau negara kita nnt. ;)

Zulgeologist said...

Thanks...amin.moga2 menghijau..

btw..fatien macam x dapt datng ke perak kan? :(

fatienwm said...

ha'ah tak dapat dtg..minta maaf sgt2..walaupun da dpt kad hari tuh. ada hal penting sikit hari tu.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang