PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Sunday, August 8, 2010

Tukar penampilan sikit...

Kini aku telah berada di UKM untuk menanti majlis konvokesyen aku. Disebebkan aku baru sampai pukul 3 pagi tadi maka aku memilih untuk taknak tido. Untuk mengisi masa kosong maka lahirlah wajah bajet baru di blog aku yang bakal menerima kritikan ramai..haha.. Takpe2 kritik je. Nanti aku free aku tukar lagi..okai...

sekian...

8 comments:

Mahirah Jazlan said...

Salam ziarah, senior..
cantik penampilan baru,
tampak lebih realistik..
"Geologist style" la kan~
Tahniah untuk konvokesyen akan datang,
All the best, Moga Allah permudahkan segala urusan,
InsyaAllah

budak comel said...

selamat berkonvo.. tahniah taw abg zul...
~~nice layout.. ahahaha

Dato' Dr Ahmad said...

Mahirah : yeah.. Geologist d hatiku..hehetq2..moga mahirah konvo dengan 1st class degree..mantain ye...

Budak comel : Selamat2..layout nice macam tuan dia gak..hahahah

zackey said...

pergh..haha

hitam putih ~~ said...

baru la celik sket mata ni nak baca...kalo tak jenuh nak buka mata..hehe..
tahniah..ari apa konvo?

Dato' Dr Ahmad said...

ABANG zaki : pewwit...

su : konvo selasa ni..jemput la..hehe

Anonymous said...

nice...& congrats!...for convo..

Dato' Dr Ahmad said...

anon : tq n orite!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang