PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Wednesday, October 19, 2011

#5 Wordless Wednesday : Keindahan tidak menutup aurat

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2 penjelasan 

3 comments:

cik pulau said...

huk alohhh..
aku baru ingat nk wat entri pasal ni.
huhuhu

Zulgeologist said...

hahaha..ada chemistry betoi kite ni....hg p buat ja..apa ada hal :p

Anonymous said...

Magazine cover - Students will choose a magazine,
then study past cover photos for inspiration. Photographs are very important
for event management companies; hence many opportunities are available in this
field for professional photographers. Of course,
there are plenty of professionals who never attended a
single class, so it's up to you to decide what works best for your
career.

Also visit my web site :: photography courses london

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang