PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Thursday, October 27, 2011

My New Page

Bismillahirrahmanirrahim...

Akibat dari fungsi page "Aku Adalah Kamu" Sedikit tergendala. Maka aku telah pun setup page baru. Saje je nak poyo2 sikit ada page. Bajet femes la pulak kan..haha.. pape pun aku menjemput kome semua like page baru aku ni. Boleh la kita berkomunikasi mahupun berkongsi di page tersebut. Ops. Terlupa.. nama page pun telah di tukar kepada nama Zulgeologist.

Jemput Like di link INI

Sekian..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang