PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Friday, October 14, 2011

Qurban


Alamak. x sempat update blog sangat ni. So aku share program yang di anjurkan oleh NGO yang baru aku kenal ni. Boleh terus hubungi nombor yang tertera..
sekian...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang