PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Wednesday, December 14, 2011

#6 Wordless Wednesday : Yang mana satu aku?

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2 penjelasan   

Nak jugak tulis sikit. hehe. Ce kome teka yang mana satu aku?Aku sertakan nombor kat gambar. Boleh komen kat bawah ni. Kalau power teka la! :p

2 comments:

cleo said...

no. 8 kan? :D

Zulgeologist said...

nope! dat is my bro :p next try..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang