PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Friday, December 16, 2011

Fenomena Oley!!

Bismillahirrahmanirrahim....

Alhamdulilllah..


Alhamdulilllah..


Alhamdulilllah..

Sangat bersyukur kepada Allah swt yang memberi ilham kepada sekumpulan anak muda yang risau akan ketidakfahaman kepada Hukum Hudud yang di barahkan lagi oleh kemunculan video Sembang Rakyat tempoh hari. Tahniah di ucapkan kepad semua yang terlibat terutamanya Dewan Pemuda Pas Malaysia di bawah pimpinan Ustaz Nasaruddin Tantawi di atas keberhasilan video ini.

Kepada kome2 yang belum tengok video ni boleh tonton kat Youtube. KLIK SINI. Memang tengah hot ni. Boleh letak ketogori pecah panggung ni kut. Hehe. Tengok la berapa orang yang dah like dalam masa berapa jam je diupload. 5599 tuuu.. Yang view tu pulak dah 16640. Perghhh...dahsat gilerrr... Kita tengok sehari dua lagi keputusannya..
 Stylo giler pimpinan pemuda pas pusat ni..Gua tabik nta!!
Kalau kat facebook lak memang tengah menggila orang share video ni. kat facebook aku pun dah hampir 100 orang dah share, Kat facebook orang lain pun ramai yang dah share, Apa lagi kome? cepat share kat facebook masing2, masih ramai yang perlu tahu tentang HUDUD. Ni yang aku boleh tolong kumpulkan dari page penggerak utama.


 Yang share kat home aku. 87 share


82 + 70 orang dah share kat home facebook aku.Aku ada.Korang ada?? haha


 
 Mathlutfi. 88 share

 
Bos Pemuda kita. 40 share

Tidak dilupa kredit kepada vlogger yang agak terkenal. Mathlutfi, Walaupun babaknya sikit. Tapi cukup santai. memang di ingati la ayat dia yang ini.. Haha


Curi hati untuk buat bini tau! :p

Apa2 pun semoga setiap apa yang mereka dan kita yang share ni usahakan di kira sebagai ibadah oleh Allah swt..

wallahualam...

1 comment:

cleo said...

tersenyum puas hati
tersenyum bangga :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang