PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Saturday, March 19, 2011

Update by I Phone

Pergh..ni first time buat post pakai i phone. Tapi mst la bukan i phone aku.abg ipar aku punya.aku menumpang kasih je la. Nak beli x mampu.haha.sekarang ni aku otw pergi johor.ada majlis pertunangan.mesti la bukan aku. Majlis abang aku. Aku ni macam kurang laku sikit.haha. Ok la pening aku taip kat hp mahal ni. Nanti aku balik aku update betoi2 ye. Yang ni update main2 je. Haha.

Sekian..

4 comments:

cik pulau said...

perhh... pakai iphone tu.. maju doww!!!
hahaha.. ko tak laku ke jual mahal?? haha...
peace no war!!! ^^,

Zulgeologist said...

lini : org punya.bole la..aku x mampu.haha.

ade lak jual mahal..dah memang x mahal pun..haha

Ladida said...

huhuhu gile kalut ang .. excited..
aku pun nak try gak ni
tp yg pasti bukan aku punya...

Zulgeologist said...

ladida : hahaha..bukan selalu.tp emmang x best..serabut n memeningkan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang