PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Saturday, August 6, 2011

En Google memang Powerrr......

Sekejap tadi aku masuk ke page yang aku baru like. iaitu Only In Malaysia. Aku terjumpa benda yang sangat takleh blah yang di pos kan oleh salah seorang pengLIKE page tu bernama Siaw Zin Yue.  Ni post yang di buat

Do not take philippine money
people of bangladesh are angry
pakistani hate national row
Go google translate and translate into Malay. You will know the super duper High Intelligence of Google.

Memang tak boleh blah. Memang terbukti google translate ni memang Super Duper Powerrr!!!!
 Lepas tu korang tukar kepada translate to Malay.maka hasilnya...


 Hasil selepas di translate adalah.....
Jangan mengambil wang malaysia
rakyat malaysia marah
malaysia benci barisan nasional
hahahaha..Memang sangat tepat!!! Ape lg kome. Ce kome try pulak...Terbaik woookkk....

3 comments:

NURUL AIN said...

ermmm...nak buat jugak la post cenggini ea....hehe...kelako.

Zulgeologist said...

sila2..aje nye lawok yong oi!! haha

cik pulau said...

HAhHAHAHAHA..
terbaek..
giler kelakar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang