PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Sunday, September 18, 2011

Bangla people : Welcome to Malaysia!!!


For more Clear picture please click HERE 
Tahniah kepada Kerajaan Malaysia yang sangat bermurah hati ni.
Aku sebagai Rakyatnya ini tumpang bangga melihat Negara kita ni.
Lepas ni Bangla yang dekat tapak projek kawan2 seGeologist dan seSite Enginner aku tu boleh la start mengundi.

Aku pulak kena start berkempen kat diorang ke ek??hahaha

2 comments:

cik pulau said...

memang baek hati wehh...
hahaha

Zulgeologist said...

yeah....1st time pakai pop up window..hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang