PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Monday, September 19, 2011

Temubual di Rumah terbuka

Wah. Sungguh meriah “Open House” rumah saudara ni. Tahniah. Apa yang membuatkan saudara membuat majlis ini ya?

Jawapan 1 : Thanks. Permintaan member2. Saya layankan je.

Jawapan 2 : Terima kasih. Dah setiap tahun buat. Takkan tahun ni tak buat pula.

Jawapan 3 : Tq. Gini la nasib jadi bos. Anak buah ramai. Buat je la.

Jawapan 4 : Thanks. Senang sikit macam ni. Sekaligus je layan tetamu.

Jawapan 5 : Thanks. Saja suka2. Dah tak tahu mana nak hala duit ni. Banyak sangat dah.

Jawapan 6 : Syukran. Ana ni bukan saja haji. Malah Haji, Haji dan Haji Qayyum. Dah 3 kali haji. Tak sedap la kalau tak buat open house.

Jawapan 7 : Thanks bro. Gua kan ayahanda. Sedangkan Abang kawasan pun buat open house. Ni kan gua.

Jawapan 8 : Terima kasih. Standard ahli politik la. Mesti la kena buat open house kan??

Jawapan 9 : Tq. Terpaksa buat juga la. Kawan2 dah Tanya. Padahal duit aku pun tak bera nak ada ni.

Berbagai jawapan yang ada sebenarnya. Ni aku balun ja. Haha. Apa-apapun sebabnya itu terpulan kepada diri sendiri. Tapi yang penting malah sangat penting adalah Open house yang di buat itu perlu dilakukan hanya semata2 kerana Allah swt. Semoga open house yang kita buat ni mampu dijadikan modal untuk kita persembahkan di hadapan Allah swt kelak..
  
Kat rumah aku ni ada macam rumah tebuka gak ke ek?
Wallahualam…






7 comments:

fatienwm said...

ni bukan stakat ni open house.da mcm kenduri a.zul daa ni!HAHA

haa, syok komen mcm ni.laen kali bleh komen laaagi:)

cahaya_ketenangan said...

kenduri a.zul mesti lagi meriah fatien.orang famous amous katakan.haha..

nak baca komen pon senang. lepas ni boleh baca komen fatien selaluuu..haha (ngelat taknak komen.nak baca je :p)

PS: ops, ok enough. takut jadi chatbox kami berdua plak kat sini :D

ladida said...

bila open house umah ang? aku nak mai mkn lemang

fatienwm said...

HAHA.klakar okay kinah.ai itu la pasal kang jap lagi chatbox fatien and kinah plok..:p

Zulgeologist said...

Fatien n Inah : xpe2. A.zul memang buat setting komen ni untuk orang chating pun. Haha. Kenduri a.zul akan jadi meriah kalau korang datang je..(ayat nak poyo.haha)

Ladida : Adoi.rugi2. Mai la datang beraya ari tu. Xpe2.taun depan meh datang beraya umah aku.tiap2 taun aku bakar lemang. Tu pun kalau taun depan gilir rumah mertua memang takde la jugak...haha

ladida said...

ceh dh lepas ke... dh lepas baru nak ajak. kenduri yg tu pun ang x ajak... ahahaha kawen dh ang rupanya.

Zulgeologist said...

banyak la dah kawen..abg aku nak kawen taun depan..mai jangan x mai...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang