PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Wednesday, September 21, 2011

#WORDLESS WEDNESDAY : Katakan tidak kepada MENIRU

Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2 penjelasan 

2 comments:

cik pulau said...

haahaha.. aku tak meniru wehh..


p/s: rajin mengomen skang.. :P

Zulgeologist said...

elle ko ni lini.ingat aku x tau ke ko ni kaki meniru.haha...

baguih2...kalau x komen aku tukar balik setting..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang