PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Thursday, February 16, 2012

Musim Kahwin punya pasal

Bismillahirrahmanirrahim...

Kat facebook aku memang banyak betoi jemputan kahwin dari kawan2 aku. Dari kawan sekolah rendah, menengah, Matrikulasi mahupun universiti. Memang cukup pakej la!!

Jadi terdetik aku nak buat promosi sempena musim kahwin ni. So aku pun buat la promosi seperti di bawah ni. nak tahu detail tentang ciri dia boleh masuk ke blog aku yang lagi satu.

http://downerenterprise.blogspot.com/2011/05/05-miracle-22-in-1.html 

3 comments:

Ar-Rumaisa' 1411 said...

saya beli tafsir quran tu guna baucer y kerajaan bg..satu rm50 je...

Zulgeologist said...

hah...murah giler...kat mane beli??

Ar-Rumaisa' 1411 said...

kat universiti zainal abidin.....alhamdulillah..rezeki kawe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang