PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Wednesday, December 16, 2009

Kurang HAJAR!!!!!

Kuang hajar!!!!

Aku test search http://ikutsukaatiaku.blogpot.com/..Kuar web kristian.. Siot je diorang.. Bagi bloger2 lain. Cuba tukar dari blogspot kpd blogpot.. Kompom pergi ke laman diorang...Pasni terus test tau..Kompom kuar web ni..



Tq kepada http://lenggangkangkung-my.blogspot.com/ yang bagi info ni kat aku.. same2 kita sebarkan kelicikan diorang ni... Semoga Allah swt melindungi kite..

wallahualam..

3 comments:

Teluk Bakong said...

salam

ye lah blogspot.com dan wordpress.com pun adalah kepunyaan mereka jadi......

Dato' Dr Ahmad said...

betoi ke kepunyaan mereka??

aLiaFar said...

itula..aritu trslh taip blog spupu pon jd cmtu.. jht tol..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang