PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Monday, December 21, 2009

Selamat kembali -GMUKM-


Gambar ni boleh didapati dari Facebook GMUKM. Aku pun dikesempatan ini nak mengucapkan semoga sem baru ni membawa penambahan pointer kepada kite semua..hehe..result aku sem lepas?? Cek pun tak lagi..haha

sekian..

4 comments:

sUtErA_nAjm2 said...

cepat2 cek zul... aq nk ucap tahniah kt ko...

Dato' Dr Ahmad said...

tahniah penye..x sehebat hg la...

sUtErA said...

aq xhebat... ko lg hebat...

Dato' Dr Ahmad said...

amboi..merendah diri pulak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang