PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Monday, December 21, 2009

Mencari maksud tersirat...


Ni pulak aku baru dapat tadi..Lagi Smart!!!huhu.. Siap ade maksud tersurat lagi..sahabat2 ade idea ape maksudnye??Jom share pandangan masing2 kat komen entri ni..Jom2..

2 comments:

deqsu said...

maksud dri pic kt ats ni ke???huhu..krg fhm la..

Dato' Dr Ahmad said...

yup..tp student UKM je tau..kalu UPM panggil PRO M kut..tau??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang