PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Monday, December 14, 2009

UKM di hatiku..

Akhirnya aku kembali ke UKM.. Setelah sebulan bercuti. Motor aku yang aku tinggalkan kat sinipun dah berhabuk pun. Takpe2 kejap lagi nak pergi basuh motor la. Kasi shining sikit.huhu

Aku datang awal ni sebab ape ek?? asyik tu je soalan yang aku dapat bile jumpa kengkawan kat sini.. Jawapan yang aku bagi senang je.RENCAM.. tau ke ape tu??huhu. rencam tu kira perkara lain yang macam2 la. Banyak boleh aku buat sebelum buka sem ni.. Persiapan dari segi mental mahupun fizikal..hehe..

So kira aku buka sem awal la nampaknya.. Bajet excited pulak nak habiskan sem terakhir aku kat ukm ni.. INSYALLAH..k la aku nak buat perkara rencam ni..huhu..

wallahualam..

2 comments:

saypOOL rafhtello said...

buat menyemak ukm je ko balik awal..
haha..

Dato' Dr Ahmad said...

kuang hajar..hg tatau yang syaripah melutut suh aku balik..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang