PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Sunday, February 21, 2010

Happy Besday Aku

Akhirnya aku telah meningkat umur. Nampak sangat aku ni telah semakin matang. Tahun ni punya besday memang banyak giler kengkawan aku yang wish kat aku. Tu pun nasib bek sebab ade Fb je. Kalau tak. Bertuah la diorang nak ingat.haha. Yang paling best bila besday ni, aku boleh ingat kat memeber aku. Bukan diorang je. Ye la. Kan hari ni aku dapat kol free ke semua no maxis. So memang aku gunakn peluang sebaiknya la. Kawan2 lama dari sekolah rendah, menengah, PLKN, Matrik semua aku kol. Yang same UKM ni. pilihan paling last la. Best giler kol diorang. macam2 perkembangan yang aku dapat tahu. Bagus juga Maxis bagi hadiah ni. Takde la lost kontek dengan member2 lama.


Dari segi kemeriahan sambutan kat UKM ni. Tahun ni tak sebest 2 tahun sebelum ni. kalau 2 tahun sebelum ni setiap kali besday aku mesti bertembung dengan Temasya Muhibbah Kolej (TMK). Tapi sekarang dah dikenali IZAC. Time 1st year yang paling best sebab ada surprsie. Ye la. Aku punya besday bertembung dengan dinner penutup TMK. Terharu la pulak aku time tu..huhu

Masuk kat Fb jap. Aku dapat wish ada la dekat 200 orang.. Hot gak aku ni..haha. Bebagai variasi nama diorang panggil aku. Ye la. nama aku bertukar2 sejak sek rendah sampai la sekarang. kalau sahabat2 nak tengok boleh la melawat FB aku ek.huhu

Dari segi wish diorang aku sangat2 mengucapkan terima kasih. Macam2 versi ucapan ada. Tapi bagi tahun ni ucapan yang paling suka adalah bila ada yang mendoakan aku agar kekal di jalan yang aku pilih ni. InsyaALLAH aku cuba untuk kekal di jalan yang susah tapi manis ni. Doa dari sahabat2 juga aku amat harapkan. Yang wish lain2 tu jangan terasa hati pulak ek. Semua aku suka. Just yang ni spesel sikit sebab memang ni yang nak capaikan. Agar kekal. Ye kekal kekal dan kekal. Istiqamah Istiqamah dan Istiqamah..amin..

Akhirnya, Kepada semua yang dah ucap tu terima kasih aku ucapkan. Tapi kepada yang belum tu faham2 la ek tugas anda.haha..

sekian..

11 comments:

MuRSYiDaH_SoLeHaH said...

kekal kekal dan kekal...Istiqamah Istiqamah dan Istiqamah..amin.. Insyaallah, Amin Ya Rabbal Alamin...
Alhamdulillah sy dh mnjlnkn tugas, hehe...
nk ucap lg sekali la...
SLMT HARI LAHIR KE-22 to Ahmad Zulqurnain Bin Ghazalli... Moga pnjg umur, murh rezeki,.......... (sama ngn ucapan yg dh sy ucapkn)...Amin Ya Rabbal Alamin... =)

Nurul Ain said...

selamat hari lahir zul!!

sem0ga pjg umur dan dimurahkan rezeki..

(^.^)

aLiaFar said...

slmt ari lahir yg ke 22.. dh makin dekat kite dgn tarikh kematian kte kan.. sme2la prbykkan amal dan persipkn diri utk alaqm kekal sana nnt.. :)

azlini said...

selamat ari lahir zul..
mg pnjg umur n dimurahkan rezki serta bahagia dunia akhirat.
(wish aku sama je ngan yg lelain..hehe)

Dato' Dr Ahmad said...

Mursyidah : tq ye..byk kali wish dah tu..hehe

Ain : Tq ye..jgn lupa hadiah..hehe

Aliafar : tq d atas ingatan...

Lini : ayat same je..huhu

Khairul Aiman Sahrom said...

haha..slamat ari tua...smoga drimu selamat menghadapi maut kelak..kerana semakin meningkat usiamu, semakin dekat dekat maut menghampirimu...jgn lpe lak daftar pemilih..heee.

Dato' Dr Ahmad said...

hehe..ok2..tq ingatkan..

saypOOL rafhtello said...

mr hot!!happy besday..aku org ke berapa ribu wish ni..

Dato' Dr Ahmad said...

hekelle..lambat la bro..pe lagi.. HADIAH2!! huhu

atikah said...

happy belated birthday.....
semoga bertambah amalan....
sbg kwn aku ttp jlnkan tugas aku walaupon lmbat hehehe

Dato' Dr Ahmad said...

tikah : bagus2..hadiah tu pun tanggungjawab gak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang