PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Monday, March 8, 2010

Buatmu wanita yang disayangi...

Sayidina Ali ra menceritakan suatu ketika melihat Rasulullah menangis manakala ia datang bersama Fatimah. Lalu keduanya bertanya mengapa Rasul menangis.

Beliau menjawab,

"Pada malam aku diisra'kan, aku melihat perempuan-perempuan yang sedang disiksa dengan berbagai siksaan. Itulah sebabnya mengapa aku menangis. Karena, menyaksikan mereka yang sangat berat dan mengerikan siksanya."

Putri Rasulullah kemudian mena.....

sambungan sila ke...
http://dayuleo.multiply.com/journal/item/17

3 comments:

Anonymous said...

smoga kta dberi hdayah n sntiasa mngingati mati... by d way, nice entry... truskn berblog n bjuang..

Dato' Dr Ahmad said...

tapi bukan entri sy pun..copy je..hehe

fasihah said...

xpe2..untuk tatapan umum

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang