PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Friday, September 18, 2009

AKU DAH NAK BALIK!!!

Nampaknye..mungkin ini adalah pos terakhir aku sebelum bergerak pulang ke kampung halaman.aku harap pasni boleh lagi jumpa korg lepas raye ni..harapan gak moga aku terus istiqamah posting kat blog aku yg tak seberapa ni.sepanjang cuti ni aku tak pos pape kut..nak bagi tumpuan sepenuhnya kepada warga kampung aku yg dah teramat rindu kat aku.haha.dengar cite diorg dah sediakan 3 rumpun buluh untuk aku setelkan sempena raye ni.haha."sabo ye oghang2 kampung paloh.teman udoh nok sampa kejap lg.lepah semayang jumaat teman bertolok ek".berbekalkan kuda putih bernombor pendaftaran AGN 3870 aku akan merentasi highway bersama beberapa org kawan aku untuk meneruskan misi sambutan hari raye di kg halaman.jadi.sahabat2 doakan ek aku selamat sampai.semoga sambutan raye di kg aku lebih meriah dengan adenye aku(ayat bajet hot.huhu).semoga jumpa lagi ye sahabat2.SALAM LEBARAN!!


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini

2 comments:

deqsu said...

semoga slmt smpai ke kg halaman..salam aidilfitri..maaf zahir & batin...pasni trskn posting k...chayok2!!!

Dato' Dr Ahmad said...

ok2.tq2..selmat gak sampaikan diri ke bidor.ke tapah ek?lupa lak.hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang