PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Saturday, September 5, 2009

dengan ini di isytiharkan..

aku dengan ini mengisytiharkan bahawa aku telah mula maju setapak dalam dunia siber ni..gile ah..ade blog siot..hope sahabat2 aku rajin tgk blog aku ni..baru la sahabat.caring la sikit..

3 comments:

sakinah said...

nmpaknye,kite la yg paaaaaaaaaaaaaaaaaaaling caring!hahahaha :p

Dato' Dr Ahmad said...

Boleh la..adik2 punya pasal a.zul isytiharkan inah adalah yang paling caring..haha

miSs siv said...

beb..
add follower kat blog ko..
=p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang