PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Thursday, September 17, 2009

perlu ke aku mintak maap kat korang??

Salam Lebaran di ucapkan kepada semua sahabat yag mengenali aku..Di kesempatan ini aku nak memohon maaf andai kate selama berkenalan.maklum le aku ni kan mmg suka sgt mengenakan org.huhu.kompom punye ade terkasar bahasa,terlanjur bicara,termadah pujangga, terkata maupun mengata, terngorat tanpa sengaja..akhir kata semoga persahabatan kite semakin kukuh dengan kemaafan yg di pinta dan di mohon ini..saksikan lah video ini khas untuk pengunjung blog ni..

video

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang