PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Thursday, September 10, 2009

dosa??ala...rilex la..muda lagi..

hmmm..tengah aku duk tafsir set sesar untuk tesis aku..tetibe teringat dosa2 silam.hmm..hinanye diri...YA ALLAH..ampunkan dosaku..banyaknye dosa aku..semoga ALLAH terus menerus memberi hidayah dan petunjuk kepadaku..
video ini ditujukan khas buat sahabat2ku..semoga kite dapat menginsafi kesilapan lalu dan kesilapan yg mungkin kite akan lakukan..sememangnye kite tak dapat mengelak dari dosa dan noda tapi kite perlu cuba mengawal diri n nafsu kite..semoga ALLAH swt mengampuni segala dosa yg telah kite lakukan samada dalam sedar atau tidak..wallahualam.. video

2 comments:

deqsu said...

kita ni manusia biasa xlepas dari membuat salah..jd, gunakan masa yg ada utk trs memperbaiki diri dan juga menjauhkan diri dr melakukan perkara yg lagha..

Dato' Dr Ahmad said...

betoi..takde sape yg mampu elak dari buat dosa.bersama kite menginsafi diri..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang