PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Wednesday, September 16, 2009

Andai ini ramadhan terakhir bagiku..

andaikata ini ramadhan terakhir bagiku,

KAU ampunkanlah segala dosaku ya ALLAH,
KAU jadikanlah aku hamba mu yang bertaqwa,
KAU golongkanlah aku dalam golongan yang berjaya ya ALLAH,
KAU tempatkanlah daku di syurgamu ya ALLAH,
dengan sedikit bekalan yag aku bawa,
KAU berkatikan lah aku di sana ya ALLAH,

ya ALLAH ya RAHMAN ya RAHIM,

aku bermohon kepadamu ya ALLAH,
KAU pertemukanlah aku dengan ramadhan yang akan datang ya ALLAH,
agar dapat aku memperbaiki diri yang hina ini ya ALLAH,
agar aku dapat menjadi hambamu yang bertaqwa ya ALLAH,
agar aku dapat meperbanyakkan bekalan untuk bertemumu ya ALLAH,

ya ALLAH,

aku merayu bermohon kepadamu ya ALLAH,
kau perkenankan lah permintaan hambamu yang lemah ini ya ALLAH,
hambamu yang hina lagi dina ya ALLAH,
kepadamu sahaja aku menyembah dan memohon pertolongan,
kepadamu sahaja aku letakkan pengharapan ya ALLAH,

amin ya rabbal alamin...

3 comments:

deqsu said...

aminn..moga Allah merahmati serta megkabulkan doa sahabatku ini..insyaallah..

Dato' Dr Ahmad said...

insyaALLAH..fadhilah dah bace gak kan?so kire doa gak la kan??amin gak untuk fadhilah:)

deqsu said...

hehe..amin..time ksh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang