PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Wednesday, January 6, 2010

Berjaya mengemas bilik..

Yes!!! berjaya juga aku mengemas bilik..huhu.. Baru la selesa nak study(ke men game ek?haha). Hari ni aku berjaya memoral upkan diri. Bermula dengan tukar cover set moto yang dah bergegar2 tu sampai la mengemas bilik aku. Siap buat lay out baru tu..haha.. Sahabat2 jemput la ziarah bilik aku. kan ziarah tu sunnah nabi. Tapi jangan lupa bawa buah tangan pulak. Kalau kat bilik aku ni setakat meggi asam laksa ada la..haha..Ni tengok pemandangan bilik aku jap.haha

Nampak macam exclusive tak?haha

Ni side aku.kemas..hehe

Ni side roomat aku(zamri) tak kemas.haha

Port aku study.(study???)huhu

Setakat ni je entri ntah ape2 dari aku.jangan lupa datamg melawat bersama buah tangan yang menarik.haha..

sekian..

9 comments:

sUtErA said...

ahahahhh klaka la ko ni zul... pep0n tahniah eh... tampak kemas lagi kacak... emmm ko xtampal ngn ketas lawa le s0fb0t ko tu~ gersang je aq nampak... pastu tu ade tika getah ke xde... cam xde je~ hehe aq tanye je sbb kt bilik aq ade lalalaaa~ lagi... ruang yg sblh tingkap tu ley letak manyak barang lagi... jgn mbazer ruang huhuh~

azlini said...

ley tahan la kemas..tp cadar tu kasi tegang lagi sket.. susun atur bilik cam best je cmtu.. korang 2 org pakat ea bli pc?? cam sme jew..hehehe~

Dato' Dr Ahmad said...

gee : dulu ade..tapi time cuti sem kena buang kan..malas aku nak buh dah.bukan pakai pun..hehe..tikar getah takde.tp tgh tggu udani karpet dari pakistan..hahaah

lini : tegang??ingat skol asrama ke?haha..nnt hg buat susunan camni ek?mmg ramai dah jadikan kami role model..hahaha

Miss Ariko said...

wow!! cam siber cafe 4 bintang!!! ekekekke

Dato' Dr Ahmad said...

haha..perli nampak~~~~

cahaya_ketenangan said...

kalau susun camni..sempit laaa....nk solat jemaah pon x muat..eceh~ :p

Dato' Dr Ahmad said...

eh..nampak exclusive pe.hehe.. jemaah kat surau la adik..vroom..vroomm..hehe

suhana said...

kolej mn ni?nmpk meja cam besar jer, almari kt side tu cun...KKM x de pun..huhu.tp cadar 2 2 org kosong..x de corak ke??hehe..area study molek dah kt tempat tido jer cam x smangat sket..hehe

Dato' Dr Ahmad said...

suhana : kolej ibu zain. area study je penting. kami kan nak study. bukan nk tido..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang