PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Sunday, January 10, 2010

Cutebabyboy...

Jagoan cute

Hari ni aku agak kepenatan.. Penat berjuang di medan futsal.haha.. Aku bersama team geology 3rd year berjaya melangkah ke peringkat kumpulan..haha. Perkara yang sudah kujangja sejak awal lagi. Maklum la tak pernah main tournament. Kena pulak nama kumpulan yang tak boleh blaj. Cutebabyboy. bajet CUTE.haha. ahli team aku terdiri dari keeper import zam, aku, shi, basiaq, syafiq, manan, jimi, auni, din dan nippon. Memang hebat gile dah. tapi permainan yang penuh emosi memang bukan bidang kami kut(alasan je ni).Setakat main gelak2 kat PKNS tu boleh la kami layan. Apa2 pun kami enjoy tadi. At least kami kalah pun sebab nasib menyebelahi pihak lawan je..haha..nasib2...Pasrah je la.. melayang RM80. kalau kalah di peringkat kumpulan dapat refund balik kat best..hehe..

Slow talk setelah tewas mengejut kepada team underdog.haha

Merenung kesilapan masing2

7 comments:

fatien adibah said...

lorh..ingat sape la cutenyer..huhu

Dato' Dr Ahmad said...

hehe..kami la cute!!

bidadari said...

cute ke???huahuahua

Anonymous said...

kalau kwn2 lain tutup aurat...mesti bertambah cute

Dato' Dr Ahmad said...

anon : betoi tu.kawan2 dengar tu..tutup aurat..hmmm

♥cutebabygirl♥ said...

uihhhh..cm kenal je nama team tuh..huhuhuhu

Dato' Dr Ahmad said...

haha..camne lak tau??hahahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang