PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Wednesday, January 20, 2010

Dah Cuak la tu..

Bangi 19 Jan 8.20 pm| Gabungan Mahasiswa UKM (GMUKM) tidak akan merasa tergugat dengan pelbagai strategi yang dilancarkan pihak Aspirasi kerana GMUKM sentiasa berusaha untuk memenangi hati mahasiswa.

Ahli Majlis Perwakilan Pelajar Mohd Faiz Ismail mengatakan bahawa pihak Aspirasi boleh melakukan apa sahaja strategi tetapi mahasiswa UKM akan memutuskannya.

"Kami pihak GMUKM akan berkerja keras untuk memenangi hati mahasiswa dan marilah kita lihat siapa yang akan diterima". Katanya yang juga pelajar tahun 3 Fakulti Pendidikan.

Mengenai pengedaran risalah Al-Bayan di Kolej Pendeta Zaaba malam tadi, Faiz berkata : " Sekarang kita telah nampak ketakutan pihak Aspirasi untuk bertanding dalam Pilihanraya kali ini. Pengedaran risalah haram Al-Bayan dan ugutan buang kolej menunjukkan mereka tengah gelisah sehingga sanggup membuat perkara tersebut yang jelas menunjukkan bersalahan dengan Aspirasi universiti".

Faiz berkata demikian selepas dihubungi wartawan GMUKM yang mendapat maklumat berkaitan artikel politik dan kempen murahan dalam risalah Al-Bayan.

























Risalah tersebut menunjukkan respon daripada pihak Aspirasi tentang isu penglebalan GMUKM sebagai ProIsrael. Artikel itu mededahkan sikap sebenar Aspirasi yang seolah-olah membalingkan batu sembunyi tangan mengenai isu tersebut.

sumber : http://gm-ukm.blogspot.com/

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang