PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Saturday, January 23, 2010

Ingin menjadi model jenazah??

Bersediakah kita andai tetiba dapat panggilan mengatakan yang parent kita meninggak dunia? cukup tak ilmu kita andai kata penduduk kampung meminta kita menguruskan jenazah parent sendiri? dah tahu ke cara untuk memandikan mayat? dah arif ke dalam mengkafankan mayat?dah fasih ke bacaan dalam solat jenazah?


Bagi aku, terlampau banyak yang aku tak tahu kalau tetiba jadi kat aku. Bukan nak mintak parent kita pergi dulu. Tapi untuk bersedia menghadapi kemungkinan je. So, aku rasa memang tersangat penting kita menimba ilmu ni. Setakat nak spent masa separuh hari dan duit RM15?? sikit sangat berbanding ilmu yang bakal kita dapat. Siap dapat makan 3 kali lagi. So apa lagi??cepat2 mendaftar!!!

sekian

3 comments:

saypOOL rafhtello said...

aku tak bersedia lagi..

aLiaFar said...

bagusnya..nk daftar kat mne?

Dato' Dr Ahmad said...

saypool : so meh daftar kat kiz ni..hehe

alia : daftar kat aku pun boleh.tapi elok kat nombor kar gambar atas ni..ajak la teman sekali..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang