PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Monday, October 26, 2009

Kembara Ibnu Sina melambai


khas untuk sahabat2 dr FST. Best tau KEMBARA ni. aku antara AJK die..join jangan tak join. release tension selapas exam.. sesape yg nak join leh kontek aku..0132009781..tq...

2 comments:

sUtErA_nAjm2 said...

zUL, ley singgah umah aq hehe~
da dekat tuuu...

Dato' Dr Ahmad said...

gee : betoi ke?? leh la sediakan lauk sedap2 untuk aku.huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang