PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Sunday, October 18, 2009

tika ulama' dibogelkan...

video

Tgk kat tajuk ats ni mmg agak melampau kan?? Tapi tu la yg aku nak sampaikan drpd video ni. Da lame aku tgk video ni. tp baru2 ni ALLAH temukan aku balik ngan video ni. Mmg kite boleh katekan skang ni ulama' di bogelkan. Takde sape yg respek kat ulama'. Tapi kalu artis??di puja2..cakap ape pun takpe. hina islam pun boleh d gelak2 kan je. cam siot je.. tapi kalu ulama'?sape je yg respek? baru ni aku ade baca 1 forum.mmg melampau ayat2 die. org melayu tu.. die gelar ulamak PAS ni 'ULAMAK PUKIMAK'. kuang hajo betoi. Lagi 1 pggl nik aziz tu dgn gelaran 'NIK NAJIS'. diorg tu suci sgt ke? alim sgt ke? sampai nak kutuk2 ulama' tu. jadi kite yg masih waras pemikiran ni..pk la elok2.hormat la islam ni..jgn jadi mcm artis2 kat atas ni. PERKARA AGAMA DI MAIN2 KAN..artis dipuja ni juga salah 1 tanda akhir zaman.. kepada artis malaysia.sayangi la agama anda.igt la sahabat2."ISLAM LAGSUNG TAK MEMERLUKAN KITE, KITE YG SGT2 MEMERLUKAN ISLAM".
wallahualam..

6 comments:

musafir cinta said...

salam..
emm x paham ape yg dah jd kat m'sia nie..
x pnah nak amek pngajaran d ape yg dah jd kat tempat2 len...
malu je konon malaysia ngara islam...
tp brape kerat jea yg btol2 mngamalkan islam????

hedonisme..virus yg dah lali dlm diri mnusia kt msia nie..dah cm x de ubat daah...

Dato' Dr Ahmad said...

hmm tu la...islam yg tak di hayati..ni la masalahnye...

muslimah said...

ana pun geram gak ngan sesetengah org yang suke2 je kutuk2 ulamak. same goes to this noble word: TAKBIR. boleh lak diorg convert jd "take beer"
jaki btol! camne nk btulkan sikap cmtu?
da byk kli tgur..huhuhu

Dato' Dr Ahmad said...

hmm..tu la..manusia yg bercakap hanya menggunakan akal fikiran.hmm

muslimah said...

ya, bercakap based on akal & nafsu. huhuhu

Dato' Dr Ahmad said...

masalah org islam tu la..pk ikut sedap hati je..ckp ikut sedp mulut.mmg TERBAEK la..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang