PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Tuesday, October 27, 2009

tukar penampilan sikit

hmmm..amacam penampilan blog aku?? baru siot.huhu..sebelum ni header kat atas tu aku statekan tntg daie jahil kan? tp setelah dikomen dan d fikirkan..terditik aku nk wat yg baru..so ni hasilnya..sejajar ngan status aku sebagai geologist and nak belajar jadi dai'e..so aku wat la sikit ayat puitis khas untuk blog ni.hehe. semoga sahabat2 mendoakan aku ntuk menjadi batu yang gagah dlm menyampaikan perkara yang benar..dan menjadi batu permata demi ISLAM yang tercinta..amin...



wallahualam...

8 comments:

cahaya_ketenangan said...
This comment has been removed by the author.
cahaya_ketenangan said...

alamak..ter remove la plak..malas la nk ulang..huhu..

deqsu said...

alhamdulillah..ada perubahan nmpk...cantik jgk la layout terbaru ni..hehe

Dato' Dr Ahmad said...

deqsu : tq2..tp nak edit header ni lg..nmpk simple sgt.huhu

inah : ala...ULANG2!!!! come on my junior!!! hahaha

saypOOL rafhtello said...

semangat baru memang kuat.sekuat batu di pulau langkawi..hahaha..

Dato' Dr Ahmad said...

haha..nampak cam berbakat..tp kena kaji lebih ngan amal..batu kat langkawi x kuat.just tua je usia die..huhu

deqsu said...

emm...maybe kot header 2 kne tkr skit..ok je klu simple..tp,jgn nmpk serabut sgt la coz effect kt kt pndngn pembaca..hehe

Dato' Dr Ahmad said...

owh..ok2..sedang d usahakan...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang