PENGUMUMAN!!!

1. Pembaca di jemput untuk copy n paste entry kat sini. Sangat alu2kan..Moga dpt kebaikan bersama. Mintak jasa baik untuk sertakan link aku gak.hehe

2.Aku mintak maaf jika ada kekhilafan dlm penulisan ak. Aku just cuba belajar2 memberi je..

3.Sebarang perbincangan lanjut boleg email kepada aku zulgeologist@gmail.com. Takupun add je tanya melalui facebook aku je.


Blog aku ni ossem ke tak ossem??

Friday, October 23, 2009

selamat berjuang...tp..


Salam peperikasaan sahabat2 aku.. Mesti sume ngah sibuk study kan? d kesaempatan ni, aku mengucap semoga berjaye kat korg sume. moga dpt anugerah dekan ek. jgn jumpe dekan ntuk tambah unit sudey..huhu.. aku gak nk mohon maaf kalu ade silap n salah selame kte berkenalan. doakan aku dpt jawab ngan tenang exam nnt seterusnye berjaye dpt pointer yg GEMPAK!! haha..

Dlm kesibukan kte duk study2 ni ak menyeru diri sendiri dan sahabat2 agar jgn lupe kebergantungan kte kpd ALLAH swt..pe gune kte duk study kuat2 pastu kte lupa yg bukan study tu faktor utama kte berjaye. tp kte kena igt kte kne yakin bahawa kebergantungan kte kpd ALLAH swt yg menjadi sbb utama. sbb die yg berkuasa ke atas segala sesuatu.. tp jgn la kte duk bergantung kat ALLAH semate2. ALLAH suh kte berusaha ntuk dapatkan sesuatu. kne ade prinsip bertawakal kat sini. bergantung2 gak, tp usaha tetap kne ade.. tp kte kne igt hanye 0.000000001% je sbb usaha kte.yg 99.99999999% tu adalah milik ALLAH swt.. tp rase bende ni sume org da tau kut..just peringatan ntuk diri ni dan sahabat2 sekalian je..tp USAHA tu tetap kne ade tau..so, SELAMAT BERUSAHA!!!

”Sesungguhnya Allah tidak mengubah nasib sesuatu kaum melainkan kaum berkenaan berusaha mengubah nasib mereka”.

al-Ra’du (11)

wallahualam...

6 comments:

deqsu said...

insyaAllah..doakn kejayaan bersama..chayok2!!!

Dato' Dr Ahmad said...

yeah!!!amin...

Anonymous said...

mngejar kejayaan dunia biar la selari dgn mngejar kejayaan di akhirat kn.... kna seimbangkan... smoga berjaya sahabatku..

Dato' Dr Ahmad said...

betoi2..kne ade dua2..jgn bergerak kerja sampai pointer jatuh. leh timbul fitnah kat agama kalu gitu..selamat berjuang kembali...

Anonymous said...

smuge berjaya...

Dato' Dr Ahmad said...

anon : same la kite..:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share link korang